.87. tym razem z jagodami

Jagody pod kokosową kruszonkę z tofu


Składniki:

200g jagód
100g tofu
60g płatków owsianych
2łyżki wiórków kokosowych

Wykonanie:

TUTAJ

21B/19T/70W/ 505kcal

***
Każdy jest upoważniony do szczęścia.
Nie jest tak, że się rodzisz i już wiadomo czy będziesz je miał czy nie. Każdy człowiek na ziemi może być szczęśliwy. Ale to ty jesteś kowalem swojego losu!
Świat i przeznaczenie może jedynie popychać cię w jakimś kierunku, ale wszystko jest w twoich rękach.
 Czasem może być ciężko, smutno, możesz mieć wątpliwości, ale nie poddawaj się.
KAŻDY MOŻE BYĆ SZCZĘŚLIWY.
RÓB WSZYSTKO ŻEBY BYĆ SZCZĘŚLIWYM.
WSZYSTKO ZALEŻY OD CIEBIE!

26 komentarze:

  1. Kusisz tą kruszonką! Bardzo podoba mi się jej konsystencja! Taka zbita <3

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. i pyszna!! zakochałam się w niej i tofu

      Usuń
  2. O matko! Najlepsze śniadanie ever!

    OdpowiedzUsuń
  3. Jagódki! To musiało smakować obłędnie! :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. sama zbierałam to jeszcze lepiej smakuje

      Usuń
  4. Jeju, nie jadłam jagód tyle czasu! Narobiłaś mi smaku, że hoho! :-)

    OdpowiedzUsuń
  5. nic dodać, nic ująć - śniadanie idealne! <3

    OdpowiedzUsuń
  6. Odpowiedzi
    1. mam zamiar pojeździć jeszcze trochę do lasu więc ci nazbieram :*

      Usuń
  7. Z tofu? Wow, muszę spróbować!

    OdpowiedzUsuń
  8. kruszonka z tofu? zostało mi go kawałek i chyba pierwszy raz nie wiem co mam z nim zrobić ;p już czytam o tej kruszonce i chyba też się zainspiruję ;p

    OdpowiedzUsuń
  9. Każdego dnia nowy wypiek! Ahh, mam ochotę zjeść je wszystkie!

    OdpowiedzUsuń
  10. Każdy zasługuje na szczęście, prawda? :)

    OdpowiedzUsuń
  11. Hej, nominowałam Cię u mnie na blogu do Liebster Blog Award :). Bardzo gorąco zachęcam do zabawy :)

    OdpowiedzUsuń

 

TAGI

agrest ananas awokado babeczka babeczki banan batat baton bezglutenowe biała czekolada białko bieg biozona biszkopt borówki brokuł browni brzoskwinia budyń bułka burak camembert cele chałwa chia chilli chleb chlebek ciasteczka ciastka ciasto ciecierzyca cukinia cynamon cytryna czekolada czereśnie daktyle deser drożdże drożdżówka dynia dżem fasola figa gdzie zjeść gofry goji granat granola gruszka herbata hotcakes iifym imbir inne jabłko jagody jaja jajecznica jajo jeżyny jogurt kakao kaki kalafior kanapki kandyzowane karmel karmelizowana karob kasza kasza jaglana kasza manna kasztany kawa kefir kiwi kluski knedle kokos koktajl krem kruszonka kurczak kurki len lepsza ja lody lunch łosoś mak makaron makowiec maliny mandarynka mandarynki mango marchew masło orzechowe maślanka mąka arachidowa mąka dyniowa mąka gryczana mąka jaglana mąka kokosowa mąka kukurydziana mąka orkiszowa mąka ryżowa mąka sezamowa migdały miód mleko mleko kokosowe morwa motywacja mus owsiano-jaglane racuszki musli na słodko naleśniki nektarynka nerkowce nie śniadaniowe obiad odżywka białkowa olej kokosowy omlet orzechy orzechy laskowe orzechy włoskie oscypek otręby owsianka papaja papryka pasta sezamowa pasta słonecznikowa pasta z orzechów laskowych pestki pesto pęczak pieczarki pieczone piernik pierogi pietruszka pistacje placki placuszki płatki polenta pomarańcza pomidor popping porzeczka postanowienia poziomki pralinki primavika pudding pyłek quest rabarbar recenzja recenzje ricotta rodzynki ruskie ryż rzucam cukier sałata sałatka ser ser kozi serek homogenizowany serek wiejski serniczki sernik sezam siemie lniane słodkie słodko słonecznik smarowidło smoothie sok suszone owoce syrop klonowy szczypiorek szpinak śliwka śliwki śnaidanie śniadanie tahini targi tarta toffi tofu tofurnik tort tosty truskawki twaróg vege wanilia warszawa warzywa winogrono wiśnie woda kokosowa współpraca wypieki wytrawne wytrawnie zakupy zawody ziemniaki żurawina

Blogger news

Obserwatorzy

INSTAGRAM

Instagram