.96. Nie jesteś robakiem!

Bułka toskańska z sałatą, kiełkami i jajkiem sadzonym/ serkiem grani z cynamonem i domowym dżemem truskawkowym, czekoladowo-waniliowa herbata z miodem



Wczorajsze przedzawodowe śniadanko, jeśli chcecie jutro napiszę relacje z zawodów, pokażę medal itp.


***
Nie wolno zgadzać się na pełzanie jeśli czujesz, że chcesz latać
Jeżeli czujesz, że możesz robić coś lepszego, ważniejszego i większego to czemu godzisz się na bycie w dolnym pułapie?

Nigdy nie daj się ciągnąć do ziemi bo musisz piąć się do góry, wchodzić na szczyt i patrzeć na niego z głową do góry.
Oczywiście nigdy nie można się w tym zatracić bez pamięci bo pod siebie też trzeba patrzeć, żeby się głupio nie potknąć.
Ale ty na ziemie masz tylko patrzeć!
Nie zniżaj się jeżeli chcesz latać!
Lataj i bądź z tego dumny!
Codziennie coraz wyżej!
Nie jesteś robakiem by się czołgać przy ziemi!

20 komentarze:

  1. Gratuluję medalu i czekam na relację :)
    Odkąd płynne żółtko przestało mnie brzydzić to często ląduje u mnie na talerzu, zwłaszcza wieczorem

    OdpowiedzUsuń
  2. Wygląda bardzo apetycznie :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Jak Ci takie ładne jajko wyszło? <3

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Też zwróciłam na nie uwagę - ładny kształt mu nadałaś :)

      Usuń
    2. robiłam w takim sylikonowym kółeczku

      Usuń
    3. placuszki też tak smażę ostatnio :)

      Usuń
  4. Jajko wyszło niesamowicie! Dawno nie jadłam jajka sadzonego tak nawiasem mówiąc. :D
    Czekam na relacje! :-)

    OdpowiedzUsuń
  5. Plynne zoltko najlepsze! Kocham takie kanapki. A na relacje jestem chetna! :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Zdecydowanie najlepsza konsystencja żółtka! :)
    I niecierpliwie czekam na relacje, gratulacje :*

    OdpowiedzUsuń
  7. Kanapki pierwsza klasa :o

    http://lifeofangiee.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  8. Jakie fenomenalne jajko! Jak z gazety kulinarnej ^^

    http://theplateofblackdog.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń

 

TAGI

agrest ananas awokado babeczka babeczki banan batat baton bezglutenowe biała czekolada białko bieg biozona biszkopt borówki brokuł browni brzoskwinia budyń bułka burak camembert cele chałwa chia chilli chleb chlebek ciasteczka ciastka ciasto ciecierzyca cukinia cynamon cytryna czekolada czereśnie daktyle deser drożdże drożdżówka dynia dżem fasola figa gdzie zjeść gofry goji granat granola gruszka herbata hotcakes iifym imbir inne jabłko jagody jaja jajecznica jajo jeżyny jogurt kakao kaki kalafior kanapki kandyzowane karmel karmelizowana karob kasza kasza jaglana kasza manna kasztany kawa kefir kiwi kluski knedle kokos koktajl krem kruszonka kurczak kurki len lepsza ja lody lunch łosoś mak makaron makowiec maliny mandarynka mandarynki mango marchew masło orzechowe maślanka mąka arachidowa mąka dyniowa mąka gryczana mąka jaglana mąka kokosowa mąka kukurydziana mąka orkiszowa mąka ryżowa mąka sezamowa migdały miód mleko mleko kokosowe morwa motywacja mus owsiano-jaglane racuszki musli na słodko naleśniki nektarynka nerkowce nie śniadaniowe obiad odżywka białkowa olej kokosowy omlet orzechy orzechy laskowe orzechy włoskie oscypek otręby owsianka papaja papryka pasta sezamowa pasta słonecznikowa pasta z orzechów laskowych pestki pesto pęczak pieczarki pieczone piernik pierogi pietruszka pistacje placki placuszki płatki polenta pomarańcza pomidor popping porzeczka postanowienia poziomki pralinki primavika pudding pyłek quest rabarbar recenzja recenzje ricotta rodzynki ruskie ryż rzucam cukier sałata sałatka ser ser kozi serek homogenizowany serek wiejski serniczki sernik sezam siemie lniane słodkie słodko słonecznik smarowidło smoothie sok suszone owoce syrop klonowy szczypiorek szpinak śliwka śliwki śnaidanie śniadanie tahini targi tarta toffi tofu tofurnik tort tosty truskawki twaróg vege wanilia warszawa warzywa winogrono wiśnie woda kokosowa współpraca wypieki wytrawne wytrawnie zakupy zawody ziemniaki żurawina

Blogger news

Obserwatorzy

INSTAGRAM

Instagram