.121.

Omlet z kokosowym jogurtem i jeżynami


Składniki:
2 jaja
100g jogurtu
40g mąki kokosowej
łyżka miodu
200g jeżyn

26B/16T/63W/530kcal

***
,,Musi być ciężko jeżeli zmierzasz na szczyt''

Zawsze to sobie powtarzam gdy zaczynam się zastanawiać czy dam radę.
W szkole jest ciężko, na treningach też, a to dopiero pierwszy tydzień.
Ale patrząc na tablice rekordów szkoły... patrzę na rekord na 3000m, który nie został pobity od 1987r.
Wiecie co?
Mam trzy lata żeby go pobić!
Moja nowa motywacja i cel!

30 komentarze:

  1. nigdy nie mamy pewności,czy cel do którego zmierzamy zostanie zwieńczony sukcesem ale z drugiej strony , trzeba próbować, bez tego nigdy się nie przekonamy. ;)
    a omlet wygląda bardzo apetycznie. ;)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. no tak, ale trzeba też mocno wierzyć! <3

      Usuń
  2. Wyglada pysznie a czemu on taki zolty?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dobre jajka widocznie zostały użyte. Wiejskie jajka od mojej babci też takie są xd

      Usuń
    2. Dobre jajka widocznie zostały użyte. Wiejskie jajka od mojej babci też takie są xd

      Usuń
    3. Dobre jajka widocznie zostały użyte. Wiejskie jajka od mojej babci też takie są xd

      Usuń
    4. jajeczka od kurek mojej babci :)

      Usuń
  3. Jaki ładny nowy nagłówek :) a i omlet musiał być świetny, uwielbiam jeżyny z kokosem :)

    OdpowiedzUsuń
  4. wygląda ciekawie,ale omlet jednak pozostaje u mnie nadal w wytrawnej wersji ;-)

    OdpowiedzUsuń
  5. Piękny omlet i do tego te jeżynki, cudowne połączenie, które nie może nie smakować. :-)

    OdpowiedzUsuń
  6. podziwiam że taki piękny wyszedł z tej mąki :D

    OdpowiedzUsuń
  7. To co to za rekord, że od tylu lat nikt go nie może pobić? ;) Ciężka praca wynagradza, powodzenia! :)

    OdpowiedzUsuń
  8. ale piękne zdjęcie ! i z pewnością pyszne śniadanie, zazdroszczę tych jeżyn :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. takie piękne, że jak znikną to będę tęsknić :(

      Usuń
  9. Na pewno uda Ci się pobić rekord! :D

    OdpowiedzUsuń

 

TAGI

agrest ananas awokado babeczka babeczki banan batat baton bezglutenowe biała czekolada białko bieg biozona biszkopt borówki brokuł browni brzoskwinia budyń bułka burak camembert cele chałwa chia chilli chleb chlebek ciasteczka ciastka ciasto ciecierzyca cukinia cynamon cytryna czekolada czereśnie daktyle deser drożdże drożdżówka dynia dżem fasola figa gdzie zjeść gofry goji granat granola gruszka herbata hotcakes iifym imbir inne jabłko jagody jaja jajecznica jajo jeżyny jogurt kakao kaki kalafior kanapki kandyzowane karmel karmelizowana karob kasza kasza jaglana kasza manna kasztany kawa kefir kiwi kluski knedle kokos koktajl krem kruszonka kurczak kurki len lepsza ja lody lunch łosoś mak makaron makowiec maliny mandarynka mandarynki mango marchew masło orzechowe maślanka mąka arachidowa mąka dyniowa mąka gryczana mąka jaglana mąka kokosowa mąka kukurydziana mąka orkiszowa mąka ryżowa mąka sezamowa migdały miód mleko mleko kokosowe morwa motywacja mus owsiano-jaglane racuszki musli na słodko naleśniki nektarynka nerkowce nie śniadaniowe obiad odżywka białkowa olej kokosowy omlet orzechy orzechy laskowe orzechy włoskie oscypek otręby owsianka papaja papryka pasta sezamowa pasta słonecznikowa pasta z orzechów laskowych pestki pesto pęczak pieczarki pieczone piernik pierogi pietruszka pistacje placki placuszki płatki polenta pomarańcza pomidor popping porzeczka postanowienia poziomki pralinki primavika pudding pyłek quest rabarbar recenzja recenzje ricotta rodzynki ruskie ryż rzucam cukier sałata sałatka ser ser kozi serek homogenizowany serek wiejski serniczki sernik sezam siemie lniane słodkie słodko słonecznik smarowidło smoothie sok suszone owoce syrop klonowy szczypiorek szpinak śliwka śliwki śnaidanie śniadanie tahini targi tarta toffi tofu tofurnik tort tosty truskawki twaróg vege wanilia warszawa warzywa winogrono wiśnie woda kokosowa współpraca wypieki wytrawne wytrawnie zakupy zawody ziemniaki żurawina

Blogger news

Obserwatorzy

INSTAGRAM

Instagram