.198. Targi dobrego jedzenia 2016




Targi Dobrego Jedzenia, to wydarzenie na które czekałam od roku, jest to po prostu raj dla
blogerki (łohoh).
Dużo dobrego jedzenia, ekologiczne, wegańskie każdy znajdzie coś dla siebie. Ale to nie wszystko, można zakupić na Targach również sprzęty, lniane ubrania, ręcznie malowane naczynia czy naturalne kosmetyki. Wszyscy sprzedawcy zachęcają nas degustacjami i opowieściami o produktach.

Chyba dla mnie największą radochą było stoisko ZmianyZmiany, z racji tego, że mogłam pokazać swojego bloga i porozmawiać z naprawdę pozytywnym człowiekiem. Widać, że firmie zależy na czymś więcej niż zbieraniu kasy na fit modzie, a to dla mnie ważne.




Kolejną super sprawą dla mnie było stoisko z miodem, na którym kupiłam miodowe świeczki (nie mam zdjęcia, bo były na prezent i nie zdążyłam) i pyłek pszczeli.
Tutaj macie informacje o zaletach pyłku KLIKNIJ TUTAJ



Do kolejnego stoiska pchałam sie długo, ale też coś z niego mam!
Jest to owsiana granola która w składzie ma SPROSZKOWANE WARZYWA!



Od dzisiaj powinnam zostać batonową księżniczką!
Na zdjęciu dwa batony energetyczne z nasionami konopi (wiśniowy, herbata matcha) i baton pomarańcza z orzechami brazylijskimi



tu macie link do posta z poprzedniego roku!
Mam nadzieję, że wam się podoba i za rok odwiedzicie Targi Dobrego Jedzenia w Zielonej Górze!

13 komentarze:

  1. Na szczęście podobne targi mam w swoim mieście częściej i to tu na nich bywam,a le rzeczywiście fajna to inicjatywa :)

    OdpowiedzUsuń
  2. jadłam Alohę i bardzo smakowała mi ta wersja :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Świetna inicjatywa z tymi targami!

    OdpowiedzUsuń
  4. Ojacie! Targi super pomysł. :D Mega cieszyłabym się, gdyby zorganizowano jakieś bliżej mnie. :D

    OdpowiedzUsuń
  5. Ja muszę w końcu zabrać się za lekturę na temat tego pyłku! :) Zazdroszczę takiego targu, sama bym się wybrała, ale nic nie ma w okolicy

    OdpowiedzUsuń
  6. kurcze szkoda, chętnie spróbowałabym połowy z tych rzeczy, wielka szkoda, że ten targ tak daleko się odbywał...

    OdpowiedzUsuń

 

TAGI

agrest ananas awokado babeczka babeczki banan batat baton bezglutenowe biała czekolada białko bieg biozona biszkopt borówki brokuł browni brzoskwinia budyń bułka burak camembert cele chałwa chia chilli chleb chlebek ciasteczka ciastka ciasto ciecierzyca cukinia cynamon cytryna czekolada czereśnie daktyle deser drożdże drożdżówka dynia dżem fasola figa gdzie zjeść gofry goji granat granola gruszka herbata hotcakes iifym imbir inne jabłko jagody jaja jajecznica jajo jeżyny jogurt kakao kaki kalafior kanapki kandyzowane karmel karmelizowana karob kasza kasza jaglana kasza manna kasztany kawa kefir kiwi kluski knedle kokos koktajl krem kruszonka kurczak kurki len lepsza ja lody lunch łosoś mak makaron makowiec maliny mandarynka mandarynki mango marchew masło orzechowe maślanka mąka arachidowa mąka dyniowa mąka gryczana mąka jaglana mąka kokosowa mąka kukurydziana mąka orkiszowa mąka ryżowa mąka sezamowa migdały miód mleko mleko kokosowe morwa motywacja mus owsiano-jaglane racuszki musli na słodko naleśniki nektarynka nerkowce nie śniadaniowe obiad odżywka białkowa olej kokosowy omlet orzechy orzechy laskowe orzechy włoskie oscypek otręby owsianka papaja papryka pasta sezamowa pasta słonecznikowa pasta z orzechów laskowych pestki pesto pęczak pieczarki pieczone piernik pierogi pietruszka pistacje placki placuszki płatki polenta pomarańcza pomidor popping porzeczka postanowienia poziomki pralinki primavika pudding pyłek quest rabarbar recenzja recenzje ricotta rodzynki ruskie ryż rzucam cukier sałata sałatka ser ser kozi serek homogenizowany serek wiejski serniczki sernik sezam siemie lniane słodkie słodko słonecznik smarowidło smoothie sok suszone owoce syrop klonowy szczypiorek szpinak śliwka śliwki śnaidanie śniadanie tahini targi tarta toffi tofu tofurnik tort tosty truskawki twaróg vege wanilia warszawa warzywa winogrono wiśnie woda kokosowa współpraca wypieki wytrawne wytrawnie zakupy zawody ziemniaki żurawina

Blogger news

Obserwatorzy

INSTAGRAM

Instagram